Hem och härd

om husliv, handarbete och annat pyssel

Veganska prinsessbakelser

När min syster uppvaktade mig på min födelsedag bjöd jag på veganska prinsessbakelser. Fyllda med jordgubbar och grädde och täckta med marsipan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bakelserna blev väldigt saftiga och goda. De hade inte kunnat bli godare även om de innehållit ägg och mjölkprodukter. Jag använde ett recept ur kokboken Svenska klassiker utan ägg och mjölk av Karolina Tegelar. Fast jag hade inte samma fyllning som originalreceptet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lagom stora och perfekta till födelsedagsfika innan en krävande loppisrunda.

Annonser

Single Post Navigation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: